fbpx

Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://kbtlivskompassen.se

Besökare på webbplatsen

Är du besökare på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som anges här nedan.

Kontaktformulär

Använder du kontaktformulär och fyller i uppgifter i formuläret samlar vi in dessa uppgifter samt din IP-adress.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Sidor på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Användande av uppgifter för trafikanalys

Vi använder oss av statistik- och analystjänster för att analysera hur webbplatsen används. En av dessa tjänster är Google Analytics som en tjänst vilken Google tillhandahåller för att analysera webbplatsdata. Det går inte att identifiera dig som unik individ när du besöker webbplatsen. Vi kan se den övergripande bilden av vad våra besökare gör på webbplatsen, vilka inlägg som läses mest och hur länge besökaren stannar hos oss.

Integritetspolicyn för Google Analytics finns på https://policies.google.com/privacy?hl=sv.

Vilka vi delar dina data med

Vi delar den data vi erhåller från besökare med Google via Google Analytics. Detta gör vi för att se hur webbplatsen fungerar, vilka inlägg som läses mest och hur våra besökare beter sig på webbplatsen.

Om du skriver en kommentar förmedlas den via en automatiserad tjänst för att upptäcka skräppost innan den skickas till administratören av webbplatsen för godkännande.

Hur länge vi behåller dina uppgifter

Data som delas med Google Analytics (se ovan) sparas utan tidsgräns för att möjliggöra långtgående analyser av användarnas beteendemönster över tid.

Övriga uppgifter behålls så länge som behövs för att vi ska kunna fullfölja de åtaganden som åvilar oss enligt lag.

Vilka rättigheter du har över dina uppgifter

Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsmässiga skäl.