fbpx

Privatpersoner

Söker du hjälp hos mig som privatperson? Jag tar emot i mån av tid och du kan känna dig helt trygg med att anlita mig.
Jag erbjuder samma tjänster till dig som privatperson som till företag.

Samtalsterapi

Det kan göra skillnad att samtala med någon professionell och utomstående.
I samtalsterapi kan du få verktyg att hantera dina tankar, känslor och vad du gör. Det kan i sin tur leda till att det som händer runt dig påverkar dig mindre när du får möjlighet att prata om det. Du får vara i en tillitsfull miljö där du kan bearbeta det som händer i ett professonellt sammanhang.
Det kan göra att du känner dig tryggare, får hopp och kan lära känna dig själv bättre.
I samtalsterapi erbjuds du möjlighet att nå högre självkännedom, kunna få lättnad i ditt mående, fatta medvetna beslut och val som kan förändra din situation till det bättre.

Att gå i samtalsterapi behöver inte automatiskt betyda att du lider av psykisk ohälsa. Du kan gå i samtalsterapi för att få bättre självinsikt, bli en bättre ledare, förälder, få en bättre självkänsla och acceptans för dig själv, utveckla vissa egenskaper, hjälp i att förstå din mening i livet. Eller bara få en stund som handlar om dig, dina tankar och känslor som du inte har möjlighet att prata med någon annan om.

Mindfulness

Mindfulness är ett komplement till annan behandling vid lätt till måttlig psykisk ohälsa. I mindfulness tar du tillvara dina egna resurser som kan ge dig ökad livskvalitet.
Genom mindfulnessmeditiationer och vardagsövningar lär du dig att bli medveten om nuet och att vara närvarande här och nu. Det handlar om att vara uppmärksam på och närma dig dina tankar, känslor och kroppsliga upplevelser utan att döma eller värdera dem.

Som mindfulnessinstruktör ingår jag i mindfulnesscenters nationella nätverk för att sprida kunskap om mindfulness. Jag ger mindfulness både individuellt men även i grupp eller till företag och organisationer. Kontakta mig eller läs mer på mindfulnesscenter.se

Som utbildad mindfulnessinstruktör av dr. Ola Schenström genom mindfulnesscenter ger jag dig verktyg att hantera stress, utmattning, sömnproblem och andra hälsorelaterade svårigheter. 

Kontakta mig eller läs mer på Mindfulnesscenter.

Förlåtelseprocess individuell

Genom mig kan du få en strukturerad förlåtelseprocess för att förlåta dig själv eller en annan person. 

När du inte orkar offra mer sinnesfrid på grund av vad någon annan har gjort mot dig är det dags att förlåta.
Har du blivit illa behandlad, missbrukad, kränkt och sårad kan du bli befriad från bördan av att må dåligt och bära på det som har skett. Du förlåter för din egen skull och får då en möjlig väg till lugn, styrka och välmående. I en förlåtelseprocess med mig får du ofta en mindre negativ syn på den person som har gjort dig illa och ni kan försonas. Eller kan du släppa och gå vidare.

Att förlåta dig själv för det du gjort mot andra innebär att du gör dig fri från självanklagelser eller självnedvärdering som beror på att du upplever att du har fel och brister, eller har gjort misstag.  Du kommer att få vägledning du kan hämta från din egen inre visdom.

Jag har genomgått leg. psykolog Barbro Ivarssons kurs i metoden ”Förlåt och bli fri” som grundar sig på hennes bok med samma namn.
En individuell förlåtelseprocess tar 3-4 timmar och kan delas upp på två tillfällen. Kontakta mig för att boka en tid.

{

Du förlåter andra för din egen skull.

- Barbro Holm Ivarsson

KBT Livskompassen

Kontakta mig via telefon alternativt fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret bredvid.  Jag har mottagning enligt överenskommelse.

073-537 35 44

Södergatan 2
332 30 Gislaved

Integritetspolicy

Cookie Policy

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved. KBT Livskompassen Susanne Sköld AB. Organisationsnr: 559414-5160